Набір кільцевих коронок Hikoki Hitachi 40030032

2213грн.
Виробник: Hikoki
Модель: 40030032
Наявність: Є в наявності

Набір кільцевих коронок 11 од. Hikoki Hitachi 40030032

Розмір кільцевої пилки: 19 мм, 25 мм, 32 мм, 38 мм, 44 мм, 57 мм, 68 мм.

Адаптери для кільцевих пил 2 од.

Упаковка: MiniBox Бітбокс III.

Зубці термостійкі, зносостійкі, виготовлені з високолегованої інструментальної сталі та зварені за допомогою лазера. Позитивний шліфований профіль зубців забезпечує легке свердління з меншою вібрацією, що забезпечує довший термін служби. Більші проміжки між зубцями та нахил забезпечують ефективне видалення стружки. Швидше та м'якше видалення стружки завдяки новому типу зубів із неправильною формою та поділом зубів; таким чином менше вібрації. З надзвичайно товстою нижньою пластиною - це покращує стабільність пилки та не вимагає посилення аксесуарів. Універсальна система оправок - доступний широкий асортимент стандартних оправок із багатьма типами з'єднань. Для надзвичайно швидкої заміни діркових пил у вас є спеціально розроблена система HiKOKI Quick Power Lock.

застосування

Кільцеві або корончати пилки для використання в численних проектах у дизайні інтер’єру та металевих конструкціях, доступні в різних діаметрах, для нержавіючої сталі, чавуну, алюмінію, міді, дерева, гіпсокартону та пластику. Використовуйте корончати пилки лише з відповідною оправою та пілотним свердлом., У поєднанні з мастилом це призведе до дуже тривалого терміну служби інструменту

Кольцєві пилки HiKOKI Bi-Metal виготовлені з високолегованої інструментальної сталі. Зуби виготовлені зі швидкорізальної сталі. Максимальна глибина різання близько 38 мм.

Бітбокс III упаковка MiniBox. 

Застосування: алюміній, дерево, свіжа деревина, гілки, кольорові метали, ПВХ, гіпсокартон, ДСП, сталь, нержавіюча сталь - Inox, пластмаси, чавун.

Набір універсальних кільцевих пилок HiKOKI 40030032 призначений для професіоналів. Кільцеві пили значно підвищують комфорт роботи і полегшують виконання будь-яких робіт, пов'язаних з просвердлюванням отворів в обраних місцях. Висока якість матеріалу, з якого виготовлені кільцеві пили, розширює їх експлуатаційні можливості.

У набір входять сім кільцевих пил та два перехідника чи кріплення для кільцевих пил.

Пакування в коробці MiniBox Бітбокс III, що забезпечує зручність транспортування і зберігання, та сумісна з різними упаковками Бітбокс: Бітбокс I, Бітбокс II, Бітбокс III.

Кількість предметів  в наборі: 9 одиниць.

Компектація: Біметалева кільцева пила: 19, 25, 32, 38, 44, 57, 68 мм + 2 од. тримача

Артикул HiKOKI 40030032. 

EAN 4250155823986



Технічні характеристики
Тип пакування Бітбокс ІІІ
Кількість одиниць у наборі 11 од.
Діаметр, мм 19, 25, 32, 38, 44, 57, 68 мм
Комплект постачання
Країна походження КНР
Позначка якості Hikoki ⭐️⭐️
Властивість комплектації Адаптери для кільцевих пил 2 од.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.