Набір свердл по плитці Hitachi / HiKOKI 780712

1254грн.
Виробник: Hikoki
Модель: 780712
Наявність: Є в наявності

Набір алмазних коронок 5 6 8 та 10 мм для керамограніту, кераміки та скла Hitachi / HiKOKI 780712

  • Кількість предметів у наборі – одиниць;
  • Кількість коронок у наборі – 4 одиниці;
  • + резервуар для охолодження – 1 одиниця.
  • Діаметри коронок 5 6 8 та 10 мм.
  • Загальна довжина 56 мм.
  • Робоча довжина 25 мм.
  • Циліндричний хвостовик 10 мм.
  • Країна виробництва: Великобританія.
  • Належить до професійного класу.
  • Вага в упаковці 220 г.
  • Розмір пакування 14х9х4 см.
  • Артикул Hikoki Hitachi 780712.
  • EAN 8717574020076.

Професійні алмазні коронки Hitachi призначені для швидкого та безпечного свердління за допомогою швидкозатискного патрона будь-якої моделі мережевих або акумуляторних дрилів або свердлильних верстатів без постійного охолодження під час різання. Більше не потрібні дорогі та складні системи подачі та дренажу води, що забезпечує більш чисте та зручне рішення для різання. Замість постійної циркуляції пропонується епізодичне використання водяного резервуару для короткочасного занурення у воду, що усуває необхідність постійного водяного охолодження. Зазвичай миттєвий перепад температури вкрай небезпечний для будь-яких різців, проте сучасна технологія зварювання забезпечує міцний вміст алмазних зерен. Професійні корончаті свердла Hitachi використовуються для свердління отворів для дюбелів, каналів проходження труб або прокладання електропроводки у фарфорі (П'ятий клас міцності), керамічній плитці, природному або штучному камені, фаянсі, глазурованій плитці, плитці тераццо тощо. Використовується у промисловому виробництві стільниць, кухонних меблів, при обробних роботах, прокладанні каналів для електричного дроту тощо.

Набір спеціалізованих алмазних свердл Hitachi , призначених для свердління отворів в плитці, в тому числі з 5 класом твердості. Ці дуже ефективні інструменти являють собою справжній стрибок у якості роботи порівняно з традиційними рішеннями. Свердла для кераміки Hitachi є найефективнішим інструментом для свердління широкого асортименту твердої плитки, доступної на ринку. Оскільки ці типи дрилів повинні працювати у вологому стані, Hitachi комплектує їх зі спеціальним резервуаром для води. Він полегшує позиціонування свердла на початкових етапах свердління та подає в отвір воду, що охолоджує різець. Резервуар підходить для коронок будь-якого діаметру.

Корпус виготовлений з міцної сталі. Дрібна алмазна зернистість забезпечує дуже тривалий термін служби насадки та високу якість отвору. Крім того, алмазна поверхня була нанесена за допомогою нового процесу пайки, що забезпечує більшу стійкість до пошкоджень через неправильне поводження з коронкою. Великий простір збоку висвердлювача дозволяє легко видалити порожнисті серцевини. Коронка має спіральною канавкою на бічній поверхні головки та сегментований край, завдяки якому вода передається в отвір. Під час роботи бічні стінки допомагають підтримувати серцевину. Завдяки цьому коронка не ковзає, а отвір виходить точним. Коронки нечутливі до змін умов буріння. Можна використовувати з акумуляторними інструментами.

Інструкція по використанню:

На невеликій швидкості почніть засвердлювання під кутом від 5° до 30°. Це створить півколо для зручнішого початку свердління всім колом коронки.
Як тільки з'явилася канавка, встановіть коронку під кутом 90° і далі свердліть застосовуючи легкий натиск на інструмент.
Здійснюйте легке похитування інструментом та застосовуйте натиск.
Для найкращого результату виймайте коронку з отвору кожні 5 секунд та дозвольте їй крутитися в повітрі для охолодження.

Технічні характеристики
Матеріал застосування Керамична плитка
Кількість одиниць у наборі 4 од.
Комплект постачання
Товарна група Набір свердел
Країна походження Німеччина
Позначка якості Hikoki ⭐️⭐️⭐️
Перелік у наборі 6мм 5мм 8мм 10мм

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.