Бур SDS-plus 4 кромки 16*450*400 мм Hitachi / HiKOKI 752795

1026грн.
Виробник: Hikoki
Модель: 752795
Наявність: Є в наявності

Бур SDS-plus 16х405х400 мм з 4 різальними крайками та монолітною вольфрамовой головкою FCH ⭐️⭐️⭐️ HiKOKI 783246

  • Діаметр 16 мм.
  • Робоча довжина 400 мм.
  • Габаритна довжина 450 мм.
  • Хвостовик SDS-plus. 
  • Роздрібне пакування на 1 одиницю – поодинці, без зовнішнього пакування, з пластиковим шильдиком.
  • Вага в упаковці 330 г.
  • Знак якості HiKOKI: ⭐️⭐️⭐️.
  • Артикул  HiKOKI  752795.
  • EAN 8717574017595. 
  • Бур призначений для ударного свердління отворів у залізобетоні під час використання перфораторів із кріпленням типу SDS-plus.

Характеризується суцільним твердосплавним наконечником, наявністю чотирьох різальних крайок, лазерним маркуванням ступеня зношування, належить до професійного класу та розраховано на прорізування металевої арматури без застрягання. 

Бур SDS-plus 16х450х400 мм з 4 ріжучими кромками та цільною твердосплавною головкою FCH HiKOKI 752795 - це високоякісний інструмент, призначений для ударного свердління в бетоні, цеглині або камені. Бур має діаметр 16 мм, робочу довжину 400 мм та загальну довжину 450 мм.

Він оснащений хвостовиком SDS-plus та чотирма ріжучими кромками. Наконечник бура сформований із цільного твердосплаву, що запобігає заклиненню при ударі об металеву арматуру.

Бур має конічну спіраль і використовується з перфораторами, що мають хвостовик SDS-plus. Вага буру в упаковці становить 330 г.

Особливості та переваги цього бура включають цільну твердосплавну головку з 4 ріжучими кромками оптимальної форми 4x90°, що запобігає застряванню в армованому бетоні та гарантує точні отвори під дюбелі, швидке свердління та максимально тиху роботу – навіть при найсильніших навантаженнях.

Бур HiKOKI 752795 призначений для використання в найважчих умовах експлуатації на будівельному майданчику та ідеально підходить для роботи з бетоном, кам'яною кладкою та натуральним каменем.

В асортименті Hikoki розташовується в лінійці "Profi 4-cutter", до якої також належать всі бури SDS-plus з діаметром від 5 до 32 мм із чотирма різальними гранями та робочою довжиною від 50 до 940 мм. Лінійка "Profi 4-cutter" охоплює діапазон артикулів Hikoki починаючи з 783201 по 783288. Згідно з корпоративною системою градації якості лінійка свердел по бетону  з хвостовиком SDS-plus "Profi 4-cutter" маркована трьома зірками якості "⭐️⭐️⭐️". Двома зірками якості Hikoki відзначена лінійка бурів SDS-plus з 2 різальними гранями  "Profi 2-cutter", а по одній зірці якості мають лінійки "Semi Profi 2-cutter" та "Basic 2-cutter".

    Переваги серії "Profi 4-cutter":

  • Суцільна твердосплавна головка з 4 різальними крайками оптимальної форми 4x90°, що запобігає застряганню в армованому бетоні та гарантує точні отвори під дюбель, швидке свердління й максимально тиху роботу – навіть у разі найсильніших навантажень.
  • Високий рівень безпеки завдяки оптимальній симетричній геометрії головки з 4 твердосплавними фрезами, які не зупиняються під час зіткненя з арматурою.
  • Свердління з низьким рівнем вібрації завдяки спіралі з 4 крил, що швидко та надійно видаляє відходи свердління з отвору.
  • Призначено для професійного використання в армованому бетоні, цегляній кладці, бетоні, природному каменю та граніті.
  • Виготовлений у Німеччині. Кожен виріб має маркування знаком технічного контролю незалежної Асоціації за контролем якості свердел по каменю (PGM – Prufgemeinschaft Mauerbohrer e.V. ).

Аналогічна продукція з ідентичними характеристиками постачається Metabo в лінійці "Pro 4 Premium".

Ця продукція Hikoki постачається в картонному пакуванні, до кожного виробу прикріплений пластиковий шильдик із зазначенням розмірів, з піктограмами відповідного типу хвостовика, призначення, знака якості, позначкою про сертифікацію. Кожне свердло покрите деякою кількістю мастила для захисту від корозії.


Технічні характеристики
Тип пакування Пластиковий шильдик
Інструмент використання Перфоратор
Робоча поверхня (різальні крайки) Твердосплавний наконечник зі сплаву карбіду вольфраму FCH та 4 різальні крайки
Тип хвостовика SDS-plus
Діаметр, мм 16 мм
Довжина робоча, мм 400 мм
Довжина габаритна, мм 450 мм
Комплект постачання
Товарна група Бур SDS-plus
Країна походження Німеччина
Позначка якості Hikoki ⭐️⭐️⭐️

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.