Коронка 68х100 Hitachi / HiKOKI 760087

1974грн.
Виробник: Hikoki
Модель: 760087
Наявність: Є в наявності

Коронка 68х100 Hitachi / HiKOKI 760087.

Діаметр 68 мм.

Довжина 100 мм.

Тип пакуваня – блістерний тубус.

Артикул Hitachi / HiKOKI 760087.

EAN 8717472816528.

Позначка якості HiKOKI: ⭐️⭐️⭐️.

Система набірних бурів Varia розроблена корпорацією Hitachi Power Tools для ударного свердління надзвичайно глибоких отворів у залізобетоні. Система Varia передбачає нарощування стрижня проломного бура за допомогою одного або кількох спеціальних подовжувачів, з'єднаних за допомогою особливого різьбового з'єднання, за допомогою якого можна приєднувати коронки, що центрують, центруючі наконечники, перехідники на різні хвостовики. Нарощені таким чином бури створюють ідеальне рішення для професійного буріння в конкретних умовах з подальшою адаптацією для інших завдань.
Переваги:
Найвища продуктивність свердління та тривалий термін служби завдяки використанню спеціальних твердих сплавів та сучасних технологій гартування сталі.
Швидке просування у будь-яких матеріалах, будь-то цегла, натуральна цегляна кладка, природний камінь, навіть у залізобетоні.
Точне позиціювання навіть при виконанні похилих отворів.
Система наборних бурів VARIA — це система інструментів, яка дозволяє індивідуально комбінувати різні компоненти: різці для проходження металевої арматури, направляючі та центрувальні висвердлювачі, порожнисті коронки, подовжувачі, гвинтові з'єднувальні елементи, універсальні хвостовики та адаптери.
Залежно від діаметра та бажаної глибини свердління можна створити ідеальний інструмент завдяки стабільним гвинтовим з’єднанням між окремими компонентами. Точна спеціальна різьба VARIA  надійно утримує інструмент разом, але її легко від’єднати після використання.
Система VARIA була використана для створення інструментів довжиною до 2055 мм – і з чудовими результатами. Діаметр отворів становить від 12 до 125 мм, що підкреслює широкі можливості застосування системи. 
Технічні характеристики
Діаметр, мм 68 мм
Довжина габаритна, мм 100 мм
Комплект постачання
Товарна група Бур Varia
Країна походження Німеччина
Позначка якості Hikoki ⭐️⭐️⭐️

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.